Hansa Kindergarten tarjoaa varhaiskasvatusta ja esiopetusta 3-6- vuotiaille espoolaisille lapsille. Päiväkotimme on pieni ja kodinomainen, meillä on 36 varhaiskasvatuspaikkaa.

Hansa Kindergarten on perustettu vuonna 1997 ja on koko historiansa ajan toiminut Espoon kaupungin ostopalvelupäiväkotina Kauklahdessa. Nykyisiin tiloihin Hansa Kindergarten, tuttavallisemmin Hansa, muutti 2006. Hansa perustettiin aikanaan vanhempien toimesta ja toiminta on edelleen sillä tiellä. Kaikkien Hansassa varhaiskasvatuksessa olevien lasten vanhemmat kuuluvat Hansan Päiväkotiyhdistys ry:hyn, ja käytännössä yhdistys vastaa päiväkodin toiminnasta. Arjen sujumisesta vastaavat Hansassa työskentelevät varhaiskasvatuksen ammattilaiset. Hansan erikoisuutena on englannin kielen käyttäminen lasten kanssa toimiessa. Hansassa lapset oppivat englannin kielen luontevasti leikin ja arkisten toimien kautta. Osa lapsista suuntaa Hansasta kaksikieliseen opetukseen tai kansainväliseen kouluun.

Hansaan valitaan vuosittain noin 10 uutta lasta. Mikäli olet kiinnostunut hakemaan lapsellesi paikkaa meiltä, se kannattaa tehdä mahdollisimman pian ja varhaisessa vaiheessa varmistaaksesi lapselle paikan iloisessa joukossamme.

Tervetuloa Hansaan!