Hansa Kindergartenin asiakasmaksut sekä erikseen perittävät maksut:

Tässä maksut kootusti, katso tarkemmat tiedot alapuolelta:
– Varhaiskasvatusmaksu, määräytyy samoin kuin Espoon kaupungin varhaiskasvatusyksiköissä
– Hallinnointimaksu 20 e
– Talkootakuumaksu 100e
– Varainkeruumaksu 68e

Hansa Kindergarten toimii edelleen tulevalla toimintakaudella 2022-2023 Espoon kaupungin ostopalvelupäiväkotina. Varhaiskasvatusmaksut määritellään samoin perustein kuin kunnallisen varhaiskasvatuksen maksut. Korkein maksu kokoaikaisesta varhaiskasvatuksesta on tällä hetkellä 288 euroa/kk.

Varhaiskasvatusmaksut tulee maksaa Hansan päiväkotiyhdistys ry:n tilille yksilöllisellä, perhekohtaisella viitteellä. Katso tilitiedot sivun alareunasta. Maksun eräpäivä on aina kuukauden ensimmäinen päivä, esimerkiksi tammikuun maksun eräpäivä on tammikuun 1. päivä.

Kun huoltajat hakevat lapselleen varhaiskasvatuspaikkaa Hansasta, tulee hakemus vahvistaa 20 euron hallinnointimaksulla. Maksu on lapsikohtainen. Hallinnointimaksu tulee maksaa ainoastaan hakemuksen lähettämisen yhteydessä- ei vuosittain. Maksu tulee maksaa Hansan päiväkotiyhdistyksen tilille, katso tilitiedot sivun alareunasta.

Koska Hansassa varhaiskasvatuksessa olevien lasten huoltajien odotetaan osallitustuvan päiväkodin ylläpitotöihin niin tämän vuoksi yhdistys on päättänyt periä jokaiselta perheeltä asiakassuhteen alussa 100 euron talkootakuumaksun. Maksu maksetaan kerran panttiluonteisena hoitosuhteen alussa. Maksu maksetaan Hansan päiväkotiyhdistys ry:n tilille ja viestiksi tulee laittaa lapsen nimi – ei viitenumeroa. Maksu palautetaan hoitosuhteen päättyessä huoltajan tilille mikäli edellytykset palautukselle täyttyvät. Katso lisätiedot vanhempainyhdistys-otsikon alta.

Yhdistyksen kevätkokouksessa päätetään vuosittain kerättävästä varainkeruumaksusta. Toimintakaudella 2021-2022 maksu oli 68 euroa/lapsi. Se sisälsi esimerkiksi ksylitolipastillit ja retket.

PANKKIYHTEYSTIEDOT:
Hansan Päiväkotiyhdistys ry
FI 27 8000 1070 5739 52