”Olimme kuulleet Hansasta tutuiltamme, joiden lapsia oli ollut Hansassa aiemmin. Tarinat ”Hansan hengestä”, mukavasta henkilökunnasta ja pienistä ryhmistä saivat meidät hakemaan Hansaan. Samalla myös mahdollisuus oppia englantia teki valinnasta helpon. Olemme olleet todella tyytyväisiä valintaamme! Lapsi on viihtynyt hyvin ja yhteistyö henkilökunnan kanssa on helppoa ja välitöntä.”

”Hansa Kindergarten on paras päiväkoti mitä lapsellemme voimme toivoa. Henkilöstön sitoutuminen työhön ja kansainvälinen tunnelma luovat Hansaan ainutlaatuisen tunnelman.”

”Lapsemme oli jonossa Hansaan syntymästään lähtien ja kun hän täytti 3 vuotta, oli aika aloittaa. Hänellä ei ollut aiemmin mitään kosketusta englannin kieleen, mutta nopeasti hän oppi ymmärtämään kieltä ja toimimaan ohjeiden mukaan. Lasten oppiminen on uskomatonta!”

”Meillä on kokemusta useammasta päiväkodista ja voin todellakin sanoa, että Hansassa on poikkeuksellisen hyvä meininki. Päiväkoti on pieni ja kodinomainen. Tilat ovat viihtyisät ja asianmukaiset. Henkilöstö tuntee lapset ja lapset tuntevat henkilöstön. Mielestäni on iso plussa että tunnen lasteni kavereiden vanhemmat, jolloin kanssakäyminen ja leikkitreffien järjestäminen on helppoa. Lapset luovat Hansassa elinikäisiä ystävyyssuhteita.”