Mikäli haluat hakea lapsellesi varhaiskasvatuspaikkaa Hansa Kindergartenista, lähetä hakemus hyvissä ajoin. Lapsivalinnat elokuussa alkavalle toimintakaudelle tehdään edeltävän kevään aikana, mutta hakemuksen voi lähettää jo vuosiakin aiemmin ennekuin tarve varhaiskasvatukselle on olemassa, tällöin lapsi jää jonoon. Lapsia otetaan Hansaan myös toisinaan kesken vuoden, jos paikkoja vapautuu.
Lapsen voi ilmoittaa jonoon täyttämällä sivun alalaidassa olevan hakemuksen. Hakemus astuu voimaan kun hallinnointimaksu on maksettu.

Hallinnointimaksu on 20€ ja se maksetaan Hansan päiväkotiyhdistys ry:n tilille:  FI27 8000 1070 5739 52. Hallinnointimaksu tulee maksaa pikimmiten hakemuksen jättämisen jälkeen. Viestikenttään kirjoitetaan sen lapsen nimi, jolle paikkaa haetaan.

Hansa Kindergarten on ensisijaisesti tarkoitettu lapsille, joiden ensimmäinen kieli on suomen kieli. Otamme Hansaan myös muita kieliä äidinkielenään puhuvia lapsia, jos se on lapsen ja perheen tilanne huomioiden lapselle hyvä vaihtoehto.

Varhaiskasvatuspaikan saamisen edellytyksenä Hansassa on ikätasoinen suomenkielen kehitystaso. Tarjoamme varhaiskasvatusta 36:lle espoolaiselle 3-6-vuotiaalle lapselle. Hansassa voi aloittaa 3-, 4- tai 5-vuotiaana. Poikkeustapauksissa Hansaan voi tulla vasta esiopetusikäisenä, mutta silloin lapsella tulee olla jo hallussaan englannin kielen perusteet.

Jätä hakemus tästä